Actualitate

Pasagerii unui tren care circula de la Cluj-Napoca spre București, preluați cu autobuzele după ce alt tren a deraiat.

Mai mulți călători au rămas în câmp, sâmbătă, suportând canicula, după ce un tren a deraiat. Alt tren care venea din Cluj-Napoca a fost nevoit să oprească, iar pasagerii au fost preluați de autobuze.

Tren deraiat în Rupea | Foto: aradon.ro Tren deraiat în Rupea | Foto: aradon.ro

 

 


Trenul internaţional IRN 347 (Curtici - Bucureşti Nord) a fost oprit din circulaţie începând cu ora 12:10 din cauza deraierii unuia dintre vagoane, informează sâmbătă CFR SA.

 

„Evenimentul feroviar s-a produs pe firul I, între staţiile Rupea şi Racos, la km 237+400, interval feroviar pe care se circula cu restricţiale de viteză de 30 km/h. Precizăm faptul că firul II Rupea - Racoş este închis permanent pentru lucrări de reabilitare, traficul feroviar pe intervalul respectiv fiind trasat doar pe firul I", informează compania.


La scurt timp după incident, un tren care venea de la Cluj-Napoca și avea traseul pe aceeași linie, a fost nevoit să oprească în câmp. Potrivit CFR Călători, pasagerii din tren își vor continua drumul cu microbuze până la Brașov, de unde vor lua trenul cu destinația București.

„Călătorii din trenul IC 532 (Cluj-Napoca – București Nord), oprit la Rupea, la ora 13:10, vor fi preluați cu 2 autocare până în gara Brașov, de unde își vor continua călătoria spre Capitală cu alte trenuri care circulă în relația Brașov – București Nord”, a mai transmis CFR Călători.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Întârzieri și haos la cursele WizzAir de la Cluj. Sute de pasageri reclamă atitudinea companiei: „Ne-au ținut ca pe vite, în fața porții închise”

Codul portocaliu de caniculă din Cluj se extinde și săptămâna viitoare. Județele vecine, sub Cod roșu.

abonare newsletter