Actualitate

Burger King Cluj: Grătarele sunt gata. Ești și tu? Vino să lucrezi cu noi! (P)

Așteptarea a luat sfârșit - Burger King deschide un nou restaurant în VIVO Cluj-Napoca, din august.

 

Dacă te simți în largul tău într-un mediu dinamic și vrei să crești profesional, avem o propunere pentru tine! Hai să faci parte din echipa noastră și bucură-te de toate beneficiile pe care le punem pe masă!


Flexibilitate 

La Burger King, știm că viața e plină de neprevăzut și că nu toate zilele sunt la fel. De aceea, îți oferim un program flexibil, adaptat nevoilor tale. Fie că ești student sau ai alte responsabilități, la noi poți să îți gestionezi timpul așa cum vrei. Ai libertatea de a-ți echilibra munca și viața personală fără compromisuri, iar programul tău poate fi la fel de variat ca meniul Burger King!


Salariu fix garantat și bonusuri pe măsură

Într-o lume în continuă schimbare, stabilitatea financiară este esențială. La Burger King, îți oferim un salariu fix garantat care îți permite să îți planifici viitorul cu încredere. E important să ai asigurat un venit constant care să îți susțină planurile și visurile, iar la Burger King poți găsi această siguranță.


Oportunități de creștere profesională

Fiecare membru al echipei noastre este important. Vrem să crești și să te dezvolți alături de noi, așa că punem pe tavă oportunități de avansare și dezvoltare profesională, alături de contextul în care să avansezi în carieră la fel de rapid cum ai spune Whopper!


Un mediu dinamic și plin de energie

Echipa Burger King este cunoscută pentru atmosfera sa dinamică și plină de energie. Aici, fiecare zi este o nouă oportunitate de a învăța, de a crește și de a te bucura de munca ta. Fie că lucrezi direct cu clienții sau în culise, vei face parte dintr-o echipă unită și entuziastă. În plus, mediul nostru de lucru este unul prietenos și deschis, iar ideile tale sunt binevenite.


De ce Burger King?

Pentru că suntem dedicați să oferim cele mai bune experiențe atât clienților, cât și angajaților noștri. Venind alături de noi, vei avea șansa să lucrezi într-un mediu care îți respectă și îți apreciază munca și fiecare zi este swhopper!

Ești gata să începi? Aplică aici și hai să dăm drumul la grătare în Cluj!

CITEȘTE ȘI:

Tinerii sunt stimulați să își găsească un loc de muncă. Ministerul Muncii acordă prime de angajare de 1.000 de lei.

Cluj-Napoca se află în topul orașelor la comenzi online. Burgerii, pizza și șaorma, între preferințe

abonare newsletter