Actualitate

Accident între Cluj și Sălaj! Cinci persoane au ajuns la spital. VIDEO

Accident rutier între Cluj și Sălaj, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital.

Accident între Cluj și Sălaj | Foto: cititor monitorulcj.ro Accident între Cluj și Sălaj | Foto: cititor monitorulcj.ro

 

 


Un accident rutier a avut loc între Cluj și Zalău, în urma căruia cinci persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

 


Un accident rutier a avut loc luni, 15 iulie 2024, în jurul orei 20.00, la coborâre spre localitatea Ciumârna din județul Sălaj. Mai exact, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Zalău, care conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca - Zalău, ar fi intrat pe sensul opus de circulație și s-a izbit frontal de o autoutilitară, condusă de un bărbat de 47 de ani din Buftea, județul Ilfov. 

În urma accidentului, atât cei doi șoferi, cât și alți trei tineri, unul de 19 ani și doi de 26 de ani, pasageri în autoutilitară, au suferit mai multe leziuni, motiv pentru care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. 


Accident între Cluj și Sălaj | Foto: cititor monitorulcj.ro

„Luni, 15 iulie a.c., la ora 17.35, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier între localitățile Aghireș și Meseșenii de Jos.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că, un bărbat de 48 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 191 C, pe direcția Zalău - Meseșenii de Jos, în împrejurări care urmează a fi stabilite din cercetări, a pătruns în afara părții carosabile, acroșând un cap de pod.


În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală cu elicopterul SMURD.

Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest.


Polițiștii rutieri au întocmit în cauză un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.”, a transmis IPJ Sălaj. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident la Sucutard. Un minor de 15 ani şi o femeie de 20 de ani, transportaţi la spital.

Detalii despre accidentul din Ghirișu Român. Șoferul ATV-ului era băut. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter