Actualitate

Militar, prins în flagrant de DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri la Cluj! A fost arestat preventiv.

Un militar a fost prin în flagrant de DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri la Cluj, fiind arestat preventiv.

Militar, prins în flagrant de DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri la Cluj | Foto: diicot.ro Militar, prins în flagrant de DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri la Cluj | Foto: diicot.ro

 

 


Un bărbat, cadru militar, a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri în Cluj, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 


Luni, 15 iulie, procurorii DIICOT din Targu Mures au reținut un bărbat, cadru militar, care este cercetat pentru comiterea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

În aceeași zi, militarul a fost prins în flagrant în timp ce vindea aproximativ 500 de grame de substanță psihoactivă (2 MMC). Astfel, judecătorul din cadrul Tribunalului Militar Cluj a dispus măsura arestării preventive a acestuia, pe o durată de 30 de zile. 


„La data de 15.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul  Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea unui inculpat (militar), cercetat  pentru comiterea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant în timp ce a vindea cantitatea de aproximativ 500 de grame de substanță psihoactivă (2 MMC).


Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Cluj Napoca a dispus măsura arestării preventive a inculpatului,  pe o durată de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș.


Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, se arată în comunicatul DIICOT 

Militar, prins în flagrant de DIICOT în timp ce făcea trafic de droguri la Cluj | Foto: diicot.ro

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rapperul Wiz Khalifa, săltat de polițiști după show-ul de la Beach Please! pentru că a fumat droguri pe scenă

Bărbat reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri. A obținut zeci de mii de lei din comercializarea canabisului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter