Actualitate

Gospodării inundate, arbori căzuţi şi acoperişuri smulse la Cluj şi Floreşti, după ploaia torenţială

După mai multe zile de caniculă, cerul din municipiul Cluj-Napoca şi din comuna Floreşti s-a întunecat şi a venit o ploaie torenţială.

Gospodării inundate, arbori căzuţi şi acoperişuri smulse la Cluj şi Floreşti, după ploaia torenţială | Foto: pixabay.com Gospodării inundate, arbori căzuţi şi acoperişuri smulse la Cluj şi Floreşti, după ploaia torenţială | Foto: pixabay.com

 

 


O ploaie torenţială a afectat gospodăriile din comuna Floreşti şi a smuls arbori şi acoperişuri din Cluj-Napoca. 

 


„Am avut două solicitări pentru bucăți de tablă desprinse din acoperiș, pe străzile Tulcea și Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca. Totodată au mai fost două situații pe strada Borhanciului din municipiul Cluj-Napoca și pe strada Tăuțiului din Florești pentru evacuarea apei din gospodării, precum și pentru degajarea a doi arbori căzuți pe străzile Horticultorilor și Constantin Brâncuși din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis ISU Cluj, pentru monitorulcj.ro.

Clujul, sub cod galben de averse torenţiale şi vijelii

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de averse torenţiale, vijelii şi grindină pentru judeţul Cluj. Astfel, potrivit meteorologilor, avertizarea va intra în vigoare sâmbătă, 20 iulie, ora 13:00 și va fi valabilă până duminică, 21 iulie, ora 10:00.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Avertizare meteo. Cod galben de averse torențiale, vijelii și grindină, la Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter