Actualitate

Bărbat din Huedin, găsit fără viață lângă piscină! Cauza probabilă a decesului ar fi electrocutarea.

Un bărbat din Huedin, județul Cluj, a fost găsit fără viață lângă piscină. Cauza probabilă a decesului ar fi electrocutarea.

Bărbat din Huedin, găsit fără viață lângă piscină | Foto: depositphotos.com Bărbat din Huedin, găsit fără viață lângă piscină | Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat din localitatea Huedin, județul Cluj, a fost găsit fără viață lângă piscina din imobilul său, cauza probabilă a decesului fiind electrocutarea. 

 


Potrivit IPJ Cluj, tragicul eveniment ar fi avut loc în data de 19 aprilie, când în jurul orei 12.30, polițiștii din Huedin au fost sesizați despre un bărbat care ar fi decedat în curtea sa, în apropierea unei piscine. 

Citește și: 
Cum s-a produs tragedia de pe Soporului? 3 clujeni au murit electrocutați în piscină.

În timp ce la fața locului au fost efectuate cercetări, cadavrul bărbatului de 55 de ani a fost transportat la IML pentru stabilirea cauzei decesului. 


„La data de 19 iulie a.c, în jurul orei 12.30, polițiștii orașului Huedin au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui imobil din Huedin, în apropierea unei piscine.

Au fost efectuate cercetări la fața locului, iar cadavrul bărbatului de 55 de ani a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.


În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.”, a transmis IPJ Cluj 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 


Foto: depositphotos.com 

CITEȘTE ȘI:

Tragedie pe Soporului. 3 clujeni, găsiți morți în curtea casei. S-au electrocutat.

Cum s-a produs tragedia de pe Soporului? 3 clujeni au murit electrocutați în piscină.

abonare newsletter