Actualitate

13 lucruri pe care le poți lua din camera de hotel. Ce poți pune în bagaj când faci check-out-ul.

Sticluțe de șampon, creme sau chiar săpunuri, cu siguranță multe dintre ele au plecat cu tine în bagaj. Iată 13 lucruri pe care le poți lua din camera de hotel.

13 lucruri pe care le poți lua din camera de hotel. Ce poți pune în bagaj când faci check-out-ul 13 lucruri pe care le poți lua din camera de hotel. Ce poți pune în bagaj când faci check-out-ul

 

Sticluțe de șampon, creme sau chiar săpunuri, cu siguranță multe dintre ele au plecat cu tine în bagaj de la hotelul în care ai stat. Se pare că sunt multe alte lucruri interesante pe care le putem lua din camera de hotel, care ne pot fi utile și care pentru care nu se întâmplă nimic dacă le iei. Așadar, iată 13 lucruri pe care le poți lua din camera de hotel.


 

Șampon, săpun, conditioner

Orice cameră de hotel are acele mici sticluțe de șampon, conditioner sau săpun. Nu este nimic greșit dacă le iei cu tine în următoarea călătorie. Pentru că sunt travel-size asta le face perfecte pentru bagajul de mână, fără să-ți impună restricții atunci când te întorci cu avionul spre casă.

Loțiuni și creme

Se întâmplă ca la hotel să găsești și recipiente mici de loțiuni pentru corp și creme. Pot fi integrate cu ușurință în trusa ta de călătorie.


Pastă de dinți, apă de gură, periuță de dinți

Chiar dacă ți-ai adus cu tine trusa pentru igiena orală, nu strică să ai la tine în plus pastă de dinți sau apă de gură. Acestea vin și ele în varianta mică, de călătorie, și pot fi folosite pentru următoarea ta vacanță.

Lamă și cremă de ras

Chiar dacă ai cu tine propriile „ustensile” asta nu înseamnă că nu poți lua de la hotel lama și crema de ras de unică folosință. Din nou, vor fi de mare ajutor în următoarea ta călătorie.


Vezi AICI lista completă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Duș dimineața sau seara? Răspunsul experților te va îngrozi

Ce băuturi alcoolice pot fi sănătoase pentru organism? 6 băuturi care îți fac bine.

abonare newsletter