Actualitate

Traficant de droguri, prins în flagrant în Cluj. Peste 21 kg de droguri, descoperite la domiciliul bărbatului.

Un traficant de droguri din Târgu Mureș a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca în timp ce comercializa droguri de mare risc. Cantitate impresionantă descoperită la domiciliul acestuia.

Traficant de droguri, prins în flagrant în Cluj-Napoca. Cantitate impresionantă descoperită în urma percheziției domiciliare|Foto: Poliția Română Traficant de droguri, prins în flagrant în Cluj-Napoca. Cantitate impresionantă descoperită în urma percheziției domiciliare|Foto: Poliția Română

 

 


Polițiștii și procurorii din Târgu Mureș au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Prins în timp ce vindea droguri în Cluj

Luni, aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi comercializat aproximativ 1 kilogram de cristal (3-CMC), drog de mare risc.


CITEȘTE ȘI: 
Reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost prins în flagrant.

Traficant de droguri. prins în flagrant în Cluj-Napoca|Foto: Poliția Română

Peste 21 kg de droguri, descoperite în urma perchezițiilor

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au descoperit peste 21 de kilograme de droguri. 

„Ulterior, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei în cauză, fiind descoperite și ridicate peste 16,5 kilograme de canabis (drog de risc), ambalate în mai multe pungi vidate și aproximativ 3,8 kilograme de drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal), un grinder și un cântar de precizie, un aparat de vidat, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă”, informează, marți, Poliția Română. 


sursa: Poliția Română

În cursul zilei de luni, procurorii DIICOT au dispus reținerea persoanei în cauză, iar marți, 23 iulie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv. Substanțele interzise erau vândute în Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter