Actualitate

Bărbat de 45 de ani reţinut de poliţişti. A intrat într-o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca cu un cuţit.

Un bărbat de 45 de ani a pătruns într-o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, având asupra lui un cuţit. El a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Bărbat de 45 de ani reţinut de poliţişti | Foto: pixabay.com Bărbat de 45 de ani reţinut de poliţişti | Foto: pixabay.com

 

 


Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a pătruns într-o sală de jocuri de noroc din Cluj-Napoca, având asupra lui un cuţit. 

 


„La data de 29 iulie a.c. polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 45 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. În fapt, la aceeași dată, bărbatul ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc situată în municipiu, având asupra sa un obiect contondent tăietor-înțepător pe care îl purta la vedere. La fața locului au intervenit agenții de securitate, iar apoi un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, bărbatul fiind condus la sediul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, în vederea continuării cercetărilor. În baza materialului probator administrat de organele de cercetare penală a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat reținut de DIICOT Cluj pentru trafic de droguri. A obținut zeci de mii de lei din comercializarea canabisului.

Bărbat reținut pentru furt calificat. Și-a lăsat bunicul fără 13.000 de euro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter