Actualitate

Alarmă falsă de bombă, la o firmă din Cluj. Bărbatul care a alertat autoritățile, internat la psihiatrie.

Alarmă falsă cu bombă, la o firmă din Cluj. Apelantul a fost internat la un centru medical de specialitate.

Alarmă falsă de bombă, la o firmă din Cluj|Foto: SRI Brigada Antitero Military Earth youtube.com Alarmă falsă de bombă, la o firmă din Cluj|Foto: SRI Brigada Antitero Military Earth youtube.com

 

 


Luni, polițiștii și specialiștii SAS Cluj au intevenit în cazul unei alerte de bombă, la o firmă din cartierul Someșeni. 

Alarmă falsă cu bombă, în Cluj-Napoca

„La data de 5 august a.c., în jurul orei 12.20, prin intermediul unui apel 112, un bărbat a anunțat că ar fi dispus materiale explozive asupra unei societăți comerciale din cartierul Someșeni”, informează, luni, IPJ Cluj. 


CITEȘTE ȘI: 
Amenințare cu bombă la o școală din Cluj-Napoca. Aproape 300 de persoane au fost evacuate.

Astfel, în baza apelului la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, printre care specialiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale - Compartimentul Pirotehnic, stabilind că este vorba despre o alarmare falsă.

„În scurt timp, polițiștii au identificat apelantul, respectiv un bărbat de 54 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe care l-au condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor, ulterior fiind internat într-un centru medical de specialitate, arată sursa citată. 


În februarie 2024, în urma unei amenințări cu bombă la o școală din Cluj-Napoca, prin e-mail, sute de elevi au fost evacuați. În final, în urma cercetărilor, mesajul care anunța cel puțin trei dispozitive plasate în interiorul unității de învățământ, s-a dovedit a fi fals. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Alertă falsă cu bomba în centrul Clujului. Poliție: „Era un bagaj suspect”

Ultimele Stiri
abonare newsletter