Actualitate

Cine este jandarmul care a murit în cumplitul accident de la Bunești? Urma să se căsătorească anul viitor.

Cine este jandarmul care a murit în cumplitul accident de la Bunești, din județul Cluj? Adrian urma să se căsătorească anul viitor.

Cine este jandarmul care a murit în cumplitul accident de la Bunești | Foto: ISU Cluj Cine este jandarmul care a murit în cumplitul accident de la Bunești | Foto: ISU Cluj

 

 


 

Jandarmul care a murit în cumplitul accident de la Bunești, județul Cluj se numește Adrian Csupe și a fost victima unui accident după ce un şofer, care nu a acordat prioritate, a intrat în plin într-un autoturism, care la rândul său a ricoșat pe contrasens în motocicleta pe care se afla jandarmul.


 

Anul viitor urma să se căsătorească

Vestea morții sale a adus multă întristare atât colegilor săi cât și familiei și apropiaților. Adrian urma să se căsătorească anul viitor.


„Colegul nostru, Csupe Adrian și-a pierdut viața într-un accident rutier care s-a petrecut în apropierea municipiului Gherla.
Suntem cu sufletele alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și multă putere pentru a depăși  această grea încercare.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!" a transmis Jandarmeria din Cluj în memoria colegului lor decedat.

Cum a avut loc accidentul?

Poliția a fost sesizată despre un accident la ora 16:10. Un bărbat de 71 de ani, din Mintiu Gherlii, nu a acordat prioritate unei mașini conduse de ofemeie de 35 de ani din Bistrița, care circula spre Dej. Mașina femeii a fost proiectată pe sensul opus și a lovit o motocicletă condusă de un tânăr de 25 de ani din Gherla, care mergea spre Cluj-Napoca.


Femeia de 35 de ani și motociclistul de 25 de ani au fost transportați la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Testele de alcool pentru ambii șoferi au fost negative, dar motociclistul, nu a putut fi testat în din cauza leziunilor. Acesta fiind jandarm, din cauza complicațiilor a decedat la unitatea medicală.

Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier grav, în Bunești. Motociclist cu multiple traumatisme și o femeie rănită, transportați la spital.

Mașină răsturnată în Bunești, Cluj! Doi bărbați au fost răniți. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter