Actualitate

Untold 2024: Cum arată festivalul cu doar o zi înainte de marea deschidere? VIDEO

Pregătirile pentru Untold 2024 sunt în toi. Iată cum arată festivalul cu doar o zi înainte de marea deschidere.

Cum arată festivalul cu doar o zi înainte de marea deschidere | Foto: Eliza Lucaciu/monitorulcj.ro Cum arată festivalul cu doar o zi înainte de marea deschidere | Foto: Eliza Lucaciu/monitorulcj.ro

 

 


 

Pregătirile pentru Untold 2024 sunt în toi. Iată cum arată festivalul cu doar o zi înainte de marea deschidere. 


 

Au mai rămas doar doar câteva ore până la Untold, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, iar pregătirile sunt în toi. Organizatorii festivalului au transmis că producția de anul acesta este impresionantă. Festivalul se întinde pe o suprafață de 235.000 de metri pătrați și așteaptă sute de mii de participanți în cele 4 zile și 4 nopți de magie.


De asemenea, în acest an, organizatorii Untold vor aduce cea mai mare scenă principală din istoria festivalului. Scena principală va avea peste 900 de metri pătrați de ecran LED, 110 metri lățime și 30 de metri adâncime. Greutatea scenei depășește 500 de tone, iar energia utilizată la scena principală provine din surse regenerabile.

Cu peste 250 de artiști internaționali și naționali pregătiți să urce pe cele opt scene, festivalul UNTOLD va oferi fanilor live act-uri în premieră pentru un festival din România: Sam Smith, Lenny Kravitz, Burna Boy, dar și un lineup din care fac parte cei mai mari DJ ai lumii: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Alok, Steve Aoki, Lost Frequencies, Timmy Trumpet, FISHER, Carl Cox, Solomun, Black Coffee.


Capitolul din 2024 ne amintește că „omul este natură”, iar festivalul devine locul în care fanii pot simți bucuria prin puterea muzicii care ne aduce de fiecare dată împreună.

Ediția din acest an a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 8-11 august în  Cluj-Napoca, locul în care magia se întâlnește cu muzica.


Pentru mai multe informații complete despre lineup-ul de anul acesta accesați www.untold.com.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CTP Cluj-Napoca – Anunț suplimentare linii de transport cu ocazia Festivalului Untold

Untold 2024 va avea cea mai mare scenă principală din istoria festivalului! Pregătiri și pentru ediția aniversară.

Ultimele Stiri
abonare newsletter