Actualitate

Caz revoltător în București! Minoră de 14 ani, violată timp de cinci ani de un bărbat, cu acordul părinților.

Caz revoltător în București. O minoră de 14 ani a fost violată timp de cinci ani de un bărbat, cu acordul părinților.

Minoră de 14 ani, violată timp de cinci ani de un bărbat, cu acordul părinților | Foto: pixabay.com Minoră de 14 ani, violată timp de cinci ani de un bărbat, cu acordul părinților | Foto: pixabay.com

 

 


 

Caz revoltător în București. O minoră în vârstă de 14 ani a fost violată timp de cinci ani de un bărbat de 33 de ani, cu acordul părinților. 


 

Un caz revoltător a avut loc în București, unde o fată care acum are 14 ani a fost violată de un bărbat de 33 de ani timp de cinci ani, cu acordul părinților ei, aceștia primind chiar și bani de la violator. 


Potrivit polițiștilor, bărbatul a obligat-o pe minoră să întrețină relații sexuale cu el, prin constrângere, părinții acesteia știind de actele repetate de viol. 

Citește și:
Traficanți de droguri, arestați. Unul dintre ei ar fi violat o minoră de 14 ani.

Se pare că părinții fetei ar fi căzut de acord ca bărbatul să locuiască împreună cu ei și cu minora și au acceptat ca acesta să întrețină relații sexuale, prin constrângere cu fata lor încă de pe vremea când minora avea 9 ani. 


În urma sesizării polițiștilor, minora a fost luată de către DGASPC, iar părinții și abuzatorul au fost duși la Sediul Secției 24 de Poliție din București.

„În fapt, la data de 26 aprilie 2024, polițiști din cadrul Secției 24 Poliție s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 2019-2024, o minoră, care are în prezent vârsta de 14 ani, a fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat, în vârstă de 33 de ani, la o adresă din Sectorul 5.


Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în aceeași perioadă, părinții victimei, au înlesnit comiterea infracțiunii de viol asupra minorei, prin faptul că au acceptat ca bănuitul să locuiască împreună cu ei și cu minora, cunoscând și având reprezentarea faptului că bărbatul, în vârsta de 33 de ani, va întreține prin constrângere, în mod repetat, raporturi sexuale cu persoana vătămată”, transmite, joi, Poliția Capitalei.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Polițistul de la Rutieră din Cluj, acuzat de viol, condamnat la închisoare. Câți ani de pușcărie trebuie să ispășească?

Profesor de liceu, reținut pentru violarea a doi adolescenți

Ultimele Stiri
abonare newsletter