Actualitate

A curs cu amenzi după prima noapte de Untold. Zeci de șoferi prinși băuți și drogați la volan.

Jandarmii, polițiștii și pompierii clujeni au aplicat 100 sancțiuni contravenționale (în valoare totală de 36.542 lei) în prima zi de Untold.

Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta după ce au petrecut o noapte întreagă la Untold. Foto: Facebook Inspectoratul Județean de Poliție Cluj Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta după ce au petrecut o noapte întreagă la Untold. Foto: Facebook Inspectoratul Județean de Poliție Cluj

 

„Au fost date 55 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, 75 de persoane au fost testate cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, din care 6 pozitive; 847 de persoane testate cu etilotest/ etilometru, din care 10 pozitive. Au fost reținute/retrase 21 permise de conducere (10 pentru consum de alcool, 6 situatii de posibil consum de droguri la volan - recoltare probe biologice și 5 pentru alte fapte);- au fost reținute 7 certificate de înmatriculare”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Cluj.


CITEȘTE ȘI: Guess Who, depistat cu droguri la UNTOLD! Artistul a fost prins în toaleta VIP, imediat după concert.

Potrivit polițiștilor, în ceea ce privește consumul ilicit de droguri, „au fost oprite din a participa la festival 38 persoane, identificate având asupra lor substanțe interzise la deținere”.

Echipajele de prim ajutor și cele aparținând UPU-SMURD Cluj au acordat sprijin participanților, în următoarele situații: 39 de traumatisme diverse (escoriații, contuzii etc.); alte 185 de cazuri cu afecțiuni medicale diverse (lipotimie, stări febrile, cefalee, hipertensiune arterială etc.).


Pentru cinci persoane, au fost necesare investigații suplimentare, fiind transportate la spital.

Untold, festival care ocupă locul 3 în lume, și-a deschis porțile celei de-a 9-a ediții cu un val de energie, bucurie și momente magice. Peste 97.000 de fani veniți din toată lumea, cei mai cunoscuți artiști, DJ de top, personaje fantastice, animatori, dansatori au celebrat împreună prima zi a festivalului Untold.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Traficant de droguri de mare risc, reţinut de DIICOT. Substanțele interzise erau vândute în judeţele Cluj şi Sălaj.

Trei persoane arestate pentru trafic de substanțe psihoactive. 14 kilograme de droguri și peste 1.700 de comprimate ecstasy, indisponibilizate de polițiștii din Cluj.

Peste 97.000 de fani s-au bucurat de magia Untold în prima zi de festival. Pe Cluj Arena s-a auzit piesa trupei Cargo „Dacă ploaia s-ar opri”

abonare newsletter