Actualitate

Garsonieră din Dej, cuprinsă de flăcări! Un bărbat a fost transportat la spital.

O garsonieră din Dej a fost cuprinsă de flăcări. În urma incidentului, un bărbat a fost transportat la spital.

Garsonieră din Dej, cuprinsă de flăcări | Foto: ISU Cluj Garsonieră din Dej, cuprinsă de flăcări | Foto: ISU Cluj

 

 


 

Joi seară, pompierii clujeni au intervenit pe strada 1 Mai din municipiul Dej, județul Cluj, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o garsonieră. 


 

În urma incidentului, 15 locatari ai blocului au fost evacuați, iar un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cauza probabilă a incendiului, conform pompierilor clujeni, este o neglijență privind fumatul. 


„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej, alături de forțe din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o garsonieră, situată într-un bloc de locuințe de pe strada 1 Mai din municipiul Dej.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autoscară și un echipaj SMURD, unde au găsit aproximativ 10mp de deșeuri ce ardeau într-o garsonieră situată la etajul 4 din 4, al blocului de locuințe. Pompierii au acționat pentru evacuarea a 15 locatari din bloc și pentru lichidarea focarului din garsonieră.


Două persoane au fost consultate de către echipajul SMURD, dintre care un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Acesta era în stare de conștiență și era cooperant.

Conform cercetărilor preliminare a rezultat că, cel mai probabil, incendiul a pornit de la o neglijență privind fumatul.”, a transmis ISU Cluj. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat mort în urma unui incendiu de vegetație, în Aluniș. Victima, găsită carbonizată.

Incendiu puternic în Morlaca, județul Cluj! O femeie de 74 de ani a suferit un atac de panică

Ultimele Stiri
abonare newsletter