Actualitate

Accident rutier în localitatea Ghirișul Român. O femeie și o fetiță de 7 ani au fost transportate la spital!

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Ghirișul Român. O femeie și o fetiță de 7 ani au fost transportate la spital.

Accident rutier în localitatea Ghirișul Român | Foto: ISU Cluj Accident rutier în localitatea Ghirișul Român | Foto: ISU Cluj

 

 


 

În această dimineață a avut loc un accident rutier în localitatea Ghirișul Român. La locul faptei a fost găsit un autoturism răsturnat, iar două victime, o femeie și o fetiță de 7 ani, au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.


 

 La fața locului au ajuns o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al serviciului de ambulanță județean. Un echipaj SMURD a intervenit pentru a analiza starea de sănătate a victimelor.


Victimele implicate în accident au reușit să iasă din autoturismul răsturnat, înainte ca echipajele de salvare să ajungă la locul faptei. 

Din toate persoanele implicate în accident, o fetiță de 7 ani și o femeie au fost duse la spital, având nevoie de mai multe îngrijiri medicale. În urma evaluărilor făcute la locul accidentului, cele două victime erau conștiente și cooperante.


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un an de la accidentul din 2 Mai provocat de Vlad Pascu, în care doi tineri au murit

Cum s-a produs accidentul feroviar din Câmpia Turzii. Șoferul nu a respectat semnalele de avertizare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter