Actualitate

Accident grav între două mașini și o motocicletă pe Traian Vuia! Motociclistul a ajuns la spital.

Un accident rutier grav a avut loc între două mașini și o motocicletă, în urma căruia motociclistul a ajuns la spital.

Accident grav între două mașini și o motocicletă pe Traian Vuia | Foto: ISU Cluj Accident grav între două mașini și o motocicletă pe Traian Vuia | Foto: ISU Cluj

 

 


 

Un accident rutier a avut loc marți, 20 august, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Au fost implicate două autoturisme și o motocicletă, iar conducătorul motocicletei a fost dus de urgență la spital.


 

Marți, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca a avut loc un accident rutier între două autoturisme și un motociclist. Potrivit primelor detalii oferite de ISU Cluj pentru monitorulcj.ro, motociclistul, în vârstă de 35 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la spital de către un echipaj al SAJ.


Cât despre ceilalți doi conducători auto, aceștia au fost consultați la fața locului, fără a avea nevoie de îngrijiri suplimentare la o unitate medicală. 

Accident grav între două mașini și o motocicletă pe Traian Vuia | Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook 

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 11.50, a fost înregistrat un eveniment rutier pe strada Traian Vuia, din municipiul Cluj-Napoca.
Din cercetările preliminare s-a stabilit faptul că un autoturism, care se deplasa din direcția municipiului Cluj-Napoca înspre comuna Apahida, condus de un bărbat de 41 de ani din Cluj-Napoca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de circulație, intrând în coliziune cu un motociclu condus de un bărbat de 35 de ani.
În urma impactului, conducătorul autovehiculului ar fi intrat în coliziune față-spate cu un alt autoturism ce circula pe aceeași direcție, la volanul căruia se afla o femeie de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, fiind preluat de echipajul medical și transportat la spital. Testările conducătorilor cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.”, a transmis IPJ Cluj.


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în localitatea Ghirișul Român. O femeie și o fetiță de 7 ani au fost transportate la spital!

Un an de la accidentul din 2 Mai provocat de Vlad Pascu, în care doi tineri au murit

Ultimele Stiri
abonare newsletter