Actualitate

Detalii în cazul femeii răpite. Victima a fost bătută de răpitori.

Au apărut detalii în cazul femeii răpite. Victima a fost bătută de răpitori.

Noi detalii în cazul femeii răpite | Foto: depositphotos.com Noi detalii în cazul femeii răpite | Foto: depositphotos.com

 

 


 

Potrivit informațiilor, se pare că incidentul ar fi avut loc în seara zilei de 16 august, în jurul orei 21:40, când o femeie ar fi strigat după ajutor în timp ce doi bărbați ar fi urcat-o într-o autoutilitară fără voința ei. 


 

Deși Sindicatul Europol a dat de înțeles că întâmplarea ar fi avut loc în Câmpia Turzii, IPJ Cluj a venit cu alte informații, specificând că incidentul a avut loc pe o stradă din comuna Viișoara. 


Ce s-a întâmplat? 

Potrivit IPJ Cluj, un bărbat de 40 de ani, din județul Brașov,  ar fi condus o autoutilitară pe raza satului Viișoara, iar pe fondul unor neînțelegeri acesta ar fi agresat fizic pe concubina sa, o femeie de 26 de ani, din județul Mureș. În încercarea de a părăsi autoutilitara, femeia ar fi strigat după ajutor, moment în care bărbatul din Brașov, alături de un alt bărbat de 35 de ani, din județul Mureș, ar fi agresat-o fizic pe aceasta. 

Locuitorii zonei ar fi auzit strigătele de ajutor și au apelat imediat la 112, iar polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii ar fi depistat în trafic autoutilitara, imobilizându-i pe cei doi bărbați și au procedat la extragerea victimei. 


Cei doi bărbați au fost duși la secția de poliție, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. 

Citește și:
Fată de 16 ani, răpită din centrul unei localități din județul Sălaj. Suspectul, un tânăr de 19 ani.

„La data de 16 august a.c., în jurul orei 21.40, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe o stradă din comuna Viișoara, o femeie ar fi strigat după ajutor în timp ce doi bărbați ar fi urcat-o împotriva voinței ei într-o autoutilitară.


În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în scurt timp au depistat autoutilitara în care aceasta era ținută.

Din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că un bărbat de 40 de ani, din județul Brașov, ar fi condus o autoutilitară pe raza satului Viișoara, iar pe fondul unor neînțelegeri acesta ar fi agresat fizic pe concubina sa, o femeie de 26 de ani, din județul Mureș.

Ulterior, aceasta încercând să părăsească autoutilitara, ar fi strigat după ajutor, timp în care bărbatul de 40 de ani împreună cu un alt bărbat de 35 de ani, din județul Mureș, ar fi urcat-o împotriva voinței ei, din nou în autovehicul, continuând să o agreseze fizic pe aceasta.

Cei doi bărbați au fost conduși la unitatea de poliție, în urma audierilor urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

În cauză a fost evaluat riscul iminent violenței domestice, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin provizoriu de protecție.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal, pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt.”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Tragic. Bărbat din Viișoara, găsit spânzurat în propria gospodărie

Lovituri cu pumni, picioare și tot ce au prins la mână într-un bar din Viișoara! 8 bărbați, reținuți

Ultimele Stiri
abonare newsletter