Actualitate

Medalie de aur pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj Under 23!

Medalie de aur pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj Unde 23! Sportivele noastre au stabilit și un nou record mondial.

Medalie de aur pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj Under 23 | Foto: Federația Română de Canotaj - Facebook Medalie de aur pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj Under 23 | Foto: Federația Română de Canotaj - Facebook

 

 


 

Echipajul feminin de patru vâsle al României a cucerit seara trecută titlul mondial la categoria U23 din cadrul Campionatelor Mondiale, desfășurate le St Catharines, Canada. 


 

Mariana-Laura Dumitru, Manuela-Gabriela Lungu, Emanuela Ioana Ciotău și Patricia Cireș sunt cele patru sportive care au reușit să obțină atât medalia de aur la Campionatele Mondiale de canotaj, cât și un nou record mondial, încheind cursa cu un timp record de 6:15,97, acesta fiind cel mai rapid timp din istorie.


„Medalie de AUR și nou RECORD MONDIAL pentru România la Campionatele Mondiale de Canotaj Under23 de la St. Catharines, Canada! Echipajul de patru vâsle feminin (BW4x), format din Mariana-Laura Dumitru, Manuela-Gabriela Lungu, Emanuela Ioana Ciotău și Patricia Cireș, a cucerit titlul mondial, demonstrând încă o dată că suntem printre cei mai buni din lume. Felicitări, fetelor! Hai, România!”, a anunțat Federația Română de Canotaj pe Facebook.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

România a cucerit aurul la canotaj - opt plus unu feminin, la Jocurile Olimpice 2024

Alți doi sportivi români și-au anunțat retragerea! Ionela și Marius Cozmiuc spun „la revedere” canotajului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter