Actualitate

Accident pe strada Fabricii între o motocicletă și o mașină. Două persoane au fost transportate la spital. FOTO

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, pe strada Fabricii din Cluj-Napoca. În accident au fost implicate o motocicletă și o mașină de ride-sharing.

Accident pe strada Fabricii | Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook Accident pe strada Fabricii | Foto: Info Trafic Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Un accident dintre o mașină de ride-sharing și o motocicletă a avut loc, sâmbătă, pe strada Fabricii.

 


În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital.

„Au fost consultate la fața locului două persoane la locul accidentului, respectiv un bărbat și o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Ulterior acestea au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Conform primelor evaluări aceștia erau conștienți și cooperanți”, au transmis pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Update, ora 18:47

„La data 24 august a.c., în jurul orei 15.00, a avut loc un eveniment rutier pe strada Fabricii, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că, o femeie de 45 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care conducea un autoturism dinspre strada Fabricii înspre strada Călan, la pătrunderea în intersecție, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 46 de ani, din același municipiu, aflat pe motocicleta, acroșându-l pe acesta.
Testările cu aparatul etilotest, au indicat rezultate negative.
În urma evenimentului a rezultat rănirea bărbatului de 46 de ani, precum și a unei femei de 45 de ani, pasageră pe motocicleta, ulterior aceștia fiind transportați spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Șofer de Bolt, lovit în cap de câțiva tineri, pe o stradă din Cluj-Napoca. Victima a intrat în stop cardio-respirator până la sosirea paramedicilor. FOTO

Bărbat din Cluj, rănit într-un accident rutier în lanț, pe Valea Oltului

Ultimele Stiri
abonare newsletter