Actualitate

Bărbat mort pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca. Paramedicii nu l-au mai putut resuscita.

Un bărbat a fost găsit mort, marți, într-o mașină pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca.

Un bărbat a fost găsit mort, marți, pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca | Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook Un bărbat a fost găsit mort, marți, pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca | Foto: Info Trafic jud. Cluj - Facebook

 

 


Un bărbat a fost găsit mort, marți, pe strada Fabricii de Chibrituri din Cluj-Napoca.

 


Victima reprezenta rigiditate cadaverică și nu a mai putut fi resuscitat.

„Echipajele au găsit la fața locului un bărbat de aproximativ 48 de ani, decedat. Victima prezenta rigiditate cadaverică, astfel că nu au fost întreprinse manevre de resuscitare”, au declarat pentru monitorulcj.ro reprezentanții ISU Cluj.


Update, ora 18:12

„La data de 27 august a.c., în jurul orei 16.05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către o tânără, de 24 de ani, despre faptul că, în parcarea unui operator economic din Cluj-Napoca, din zona Gării, a observat că într-un autoturism se afla o persoană decedată.


La fața locului a fost direcționată o echipă operativă de polițiști și un echipaj medical, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificată persoana decedată, respectiv un bărbat de 46 de ani.

În cauză au fost demarate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza decesului după efectuarea expertizei medico-legale.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat mort în urma unui incendiu de vegetație, în Aluniș. Victima, găsită carbonizată.

Cele două doctoriţe arestate preventiv în dosarul morţilor suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon vor fi eliberate

Ultimele Stiri
abonare newsletter