Actualitate

Ploile torențiale au făcut ravagii pe drumurile județene din Cluj. Care au fost zonele afectate?

Furtuna de marți, 27 august, a creat probleme în zona de munte din Cluj. Se lucrează încă pentru a degaja aluviunile și copacii căzuți pe drumuri.

Ploile torențiale au făcut ravagii pe drumurile județene din Cluj | Foto: Consiliul Județean Cluj Ploile torențiale au făcut ravagii pe drumurile județene din Cluj | Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Furtuna de marți a creat probleme în mai multe zone din județ, inclusiv în municipiul Cluj-Napoca

 


Ploile abundente au făcut prăpăd în zona de munte, fiind semnalate situații în care traficul rutier a fost îngreunat sau chiar blocat pe mai multe drumuri județene din cauza copacilor căzuți pe carosabil și a aluviunilor provenite de pe versanții aflați în vecinătatea carosabilului, potrivit Consiliului Județean Cluj.

Ploile abundente au făcut prăpăd în zona de munte | Foto: Consiliul Județean Cluj

Situațiile au fost identificate pe drumurile județene DJ 107T Măguri Răcătău – Măguri, mai exact pe sectorul de drum situat în zona defileului, și DJ 107N, pe sectorul de drum cuprins între Mănăstirea „Înălțarea Domnului” din Muntele Rece și localitatea Plopi.


Urmare a acestui fapt, în cursul zilei de ieri, pe drumul județean DJ 107T Măguri Răcătău – Măguri s-a acționat prompt cu utilaje specifice în vederea degajării carosabilului în zonele afectate. În urma intervenției rapide, traficul rutier a fost reluat, acesta desfășurându-se în condiții normale.        

De asemenea, în cursul acestei dimineți, o altă echipă s-a deplasat pe drumul județean DJ 107N Mănăstirea „Înălțarea Domnului” – Plopi în vederea unei intervenții similare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Rupere de nori în Cluj-Napoca. Străzi inundate și mașini acoperite de ape! FOTO-VIDEO

Cod portocaliu de grindină și ploi torențiale la Cluj! A fost emis și un mesaj RO-ALERT.

Ultimele Stiri
abonare newsletter