Actualitate

Începe festivalul „Poker Run”. Sute de motocicliști sunt așteptați la Parada Moto din Cluj-Napoca!

Începe festivalul „Poker Run”, iar cu această ocazie, sute de motocicliști sunt așteptați la Parada Moto din Cluj-Napoca.

Sute de motocicliști sunt așteptați la Parada Moto din Cluj-Napoca | Foto: Comunitatea Moto Cluj - Asociația CMC - Facebook Sute de motocicliști sunt așteptați la Parada Moto din Cluj-Napoca | Foto: Comunitatea Moto Cluj - Asociația CMC - Facebook

 

 


 

Toți motocicliștii clujeni și invitații din toată țara sunt așteptați la Parada Moto a festivalului „Poker Run“ care va avea loc sâmbătă, 31 august 2024, în parcarea Ștrand Sun.


 

Sute de motocicliști sunt așteptați sâmbătă, 31 august, în parcarea Ștrand Sun, de unde vor pleca toți într-o paradă pentru a marca festivalul „Poker Sun”, dar și importanța și conștientizarea motocicliștilor în trafic de către ceilalți participanți la trafic. De asemenea, evenimentul susține campania de construcție a unui spital de oncologie din România. 


Coloana de defilare va fi însoțită de echipaje ale poliției rutiere Cluj. Toți participanții paradei care dau „going“ la evenimentul de pe Facebook vor fi înscriși automat într-un un concurs cu premiu alocat. Totodată cei ajunși în formație de paradă la eveniment, vor avea de asemenea asigurată intrarea liberă la concerte.

Evenimentul „Poker Run” promovează atracţiile turistice din zonă, ajută economia locală și generează o imagine pozitivă a oraşului.


Este vorba despre o plimbare moto între prieteni, invitați din Cluj și din țară, fără caracter competițional și fără presiunea timpului, destinată motocicliștilor de toate vârstele, iar traseul deosebit îi va invita să exploreze locuri noi și să redescopere frumusețea din jurul Clujului. Evenimentul promovează respectul între participanți la trafic, respectul pentru locuitorii orașului si diferențele dintre motocicliștii responsabili și cei mai puțin responsabili și ajutarea lor spre contribuirea la o bună imagine a motocicliștilor în oraș.

În acelasi timp, evenimentul susține campania de construcție a unui spital de oncologie din România, iar în cadrul evenimentului, în unele locații, vor exista urne de donații în acest sens. Evenimentul este unul neasimilat activităților jocurilor de noroc.


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Invazie” de motociclete în Cluj-Napoca. Sezonul moto se încheie cu parada motocicliștilor. VIDEO

Este oficial! Șoferii cu permis categoria B pot conduce și motociclete, dar numai în anumite condiții.

Ultimele Stiri
abonare newsletter