Actualitate

Alfred Bulai a fost reținut! Fostul profesor de la SNSPA este acuzat de folosirea abuzivă a funcției și agresiune sexuală.

Alfred Bulai, fostul profesor de la SNSPA a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Alfred Bulai a fost reținut | Foto: Alfred Bulai - Facebook Alfred Bulai a fost reținut | Foto: Alfred Bulai - Facebook

 

 


 

Alfred Bulai, fostul profesor de la SNSPA a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind acuzat de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală, în urma perchezițiilor domiciliare de miercuri, 4 septembrie 2024. 


 

Alfred Bulai a ajuns să fie anchetat în urma declarațiilor fostelor și actualelor sale studente din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Mai exact, acestea l-au acuzat le Bulai de hărțuire sexuală în cadrul unei anchete jurnalistice Snoop.ro. 


Astfel, polițiștii procurorii care instrumentează dosarul au pus în executare, miercuri, 4 septembrie, trei mandate de percheziţie domiciliară în acest dosar. Una dintre locuinţele vizate este cea a lu Alfred Bulai, alte două fiind ale unor persoane fizice.

Citește și:
Uriașa pensie specială a unui fost „tablagiu”, pensionat la 42 de ani și pe care PSD l-a pus secretar de stat la Interne. El are masterat la SNSPA
 
Luna trecută, anchetatorii au făcut percheziţii la trei sedii ale SNSPA. Mai mult, în data de 6 august, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative i-a desfăcut contractul de muncă profesorului Alfred Bulai, în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală din partea mai multor foste studente. 

Acum, fostul profesor de la SNSPA a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sociologul Alfred Bulai, acuzat că a manipulat și abuzat sexual mai multe studente de la SNSPA! A fost suspendat din funcție.

Un alt profesor de la SNSPA este acuzat de abuzuri sexuale! Marius Pieleanu e acuzat de abuz și de fosta ministră Ana Birchall!

Ultimele Stiri
abonare newsletter