Actualitate

Un alt sociolog român este acuzat de studentele SNSPA, dar și de Ana Birchall, de abuzuri sexuale!

Un alt sociolog român este acuzat de studentele SNSPA, dar și de politicianul Ana Birchall, de abuzuri sexuale.

Un alt sociolog român este acuzat de studentele SNSPA, dar și de Ana Birchall, de abuzuri sexuale | Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Un alt sociolog român este acuzat de studentele SNSPA, dar și de Ana Birchall, de abuzuri sexuale | Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 


 

Un alt sociolog român este acuzat de studentele SNSPA, dar și de politicianul Ana Birchall, de abuzuri sexuale. 


 

Marius Pieleanu, un alt sociolog foarte bine cunoscut în România și profesor la SNSPA, este acuzat atât de studente, cât și de politicianul Ana Birchall, de abuzuri sexuale. Acuzațiile vin la o zi distanță după ce colegul său, Alfred Bulai a fost acuzat de studentele sale de aceleași fapte. 


Studentele SNSPA îl acuză pe Marius Pieleanu de abuz sexual 

Mai multe foste studente susțin că Marius Pieleanu le-ar fi abuzat sexual. Una dintre acestea a scris pe Facebook că a fost hărţuită și că se temea că nu va intra în examenul de licență deoarece ar fi refuzat avansurile acestui profesor. 

„Şi acum, la mai bine de 20 de ani, am lacrimi în ochi când îmi amintesc. Şi stare de vomă când îl văd la TV”, scrie o fostă studentă la SNSPA pe Facebook, la o postare a fostei profesoare Mihaela Miroiu, din cadrul aceleiași universități. 


Aceasta susține că  i-a povestit Mihaelei Miroiu că a fost hărţuită sexual de Pieleanu. Studenta relateză că i-a fost teamă că nu va reuşi să intre în examenul de licenţă pe motiv că a refuzat avansurile lui Pieleanu.

„Aș vrea să te vizualizez epidermic” 

De asemenea, Ana Birchall, fosta ministră a justiției, Ana Birchall în vârstă de 50 de ani, a susținut marți, 30 iulie, că a fost hărțuită sexual de sociologul Marius Pieleanu în anul 2008 și a spus că atunci „nu a existat nicio investigație de presă, iar marele profesor a continuat să fie chemat în studiourile de televiziune”. 


„<<Aș vrea să te vizualizez epidermic>>, <<vreau să te fac vedetă>>, <<ești prea frumoasă ca să fim amici>>. Când eu eram hărțuită sexual de sociologul-profesor-star TV-făcător de sondaje Marius Pieleanu în 2008, unde erau marii bărbați de stat să mă apere?”, este o parte din mesajul postat de Ana Birchall pe Facebook. 

Aceasta susține că profesorii de SNSPA, colegii săi din PSD, dar și presa ar fi știut ce fac Bulai și Pieleanu, doar că ar fi preferat să închidă ochii și să-i promoveze pe cei doi la televizor. 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sociologul Alfred Bulai, acuzat că a manipulat și abuzat sexual mai multe studente de la SNSPA! A fost suspendat din funcție.

Profesor de liceu, reținut pentru violarea a doi adolescenți

Ultimele Stiri
abonare newsletter