Actualitate

Șoc în Franța: Un francez și-a drogat soția timp de 10 ani pentru ca zeci de bărbați să o violeze

Un caz șocant zguduie Franța, unde un bărbat în vârstă de 71 de ani este acuzat că și-a drogat sistematic soția timp de un deceniu, pentru ca zeci de bărbați să o violeze. Povestea conține detalii pe care le puteți găsi tulburătoare.

O femeie din Franța, drogată și violată sistematic timp de un deceniu de soțul ei și alți zeci de bărbați, va depune astăzi mărturie într-un proces la Avignon. Foto: captură El Mundo O femeie din Franța, drogată și violată sistematic timp de un deceniu de soțul ei și alți zeci de bărbați, va depune astăzi mărturie într-un proces la Avignon. Foto: captură El Mundo

 

 


Victima, Gisele P., în vârstă de 72 de ani, nu-și amintește nimic din perioada abuzurilor, care au avut loc între 2011 și 2020.

 


Dominique P., soțul victimei, a fost arestat în septembrie 2020, după ce a fost surprins filmând pe ascuns femei într-un supermarket. În urma percheziției domiciliare, poliția a descoperit un adevărat dosar al ororilor - peste 20.000 de fotografii și videoclipuri cu abuzurile, salvate într-un fișier etichetat „abuzuri".

Zeci de bărbați acuzați de viol într-un caz fără precedent în Avignon

Anchetatorii au stabilit că Dominique P. recruta străini prin intermediul unui forum online, invitându-i la locuința cuplului din Mazan, lângă Avignon. Înainte de fiecare „întâlnire", își droga soția cu tranchilizante precum Temesta, lăsând-o într-o stare pe care un expert a descris-o ca fiind „mai aproape de comă decât de somn", conform Sky News.


CITEȘTE ȘI:
Caz revoltător în București! Minoră de 14 ani, violată timp de cinci ani de un bărbat, cu acordul părinților.

Printre cei 51 de bărbați acuzați că au participat la violuri se numără persoane din diverse categorii sociale: un pompier, un manager de companie și un jurnalist. Vârstele lor variază între 26 și 74 de ani, iar unii sunt acuzați că au abuzat-o pe Gisele P. de mai multe ori.

În apărarea lor, unii dintre acuzați susțin că au crezut că participă la fanteziile sexuale ale cuplului, în timp ce alții pretind că femeia se prefăcea că doarme. Niciunul dintre ei nu a plătit pentru aceste „întâlniri".


Dosarul ororilor: 20.000 de dovezi într-un caz de abuz sexual sistematic în Franța

Procesul, care a început la Avignon, este programat să dureze până în decembrie. Gisele P. participă la audieri și a insistat ca procesul să fie public, dorind să atragă atenția asupra pericolelor abuzurilor sexuale și ale drogării victimelor.

Dominique P. riscă cea mai severă pedeapsă, în timp ce ceilalți acuzați se confruntă cu posibilitatea unor sentințe de până la 20 de ani de închisoare dacă vor fi găsiți vinovați.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caz de violență domestică la Huedin! Un bărbat și-a înjunghiat concubina. Victima, transportată la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter