Actualitate

Procurorii cer arestarea preventivă a fostului profesor de la SNSPA, Alfred Bulai!

Procurorii cer arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului profesor de la SNSPA, Alfred Bulai.

Procurorii cer arestarea preventivă a fostului profesor de la SNSPA, Alfred Bulai | Foto: Alfred Bulai - Facebook Procurorii cer arestarea preventivă a fostului profesor de la SNSPA, Alfred Bulai | Foto: Alfred Bulai - Facebook

 

 


 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cer arestarea preventivă pentru 30 de zile a sociologului Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală
 


Miercuri, 4 septembrie 2024, Alfred Bulai a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor domiciliare care au avut loc în dimineața aceleiași zi. 

Alfred Bulai a ajuns să fie anchetat în urma declarațiilor fostelor și actualelor sale studente din cadrul Școlii Naționale de Științe Politice și Administrative (SNSPA). Mai exact, acestea l-au acuzat le Bulai de hărțuire sexuală în cadrul unei anchete jurnalistice Snoop.ro. 


Astfel, procurorii care instrumentează dosarul au pus în executare, miercuri, 4 septembrie, trei mandate de percheziţie domiciliară în acest dosar. Una dintre locuinţele vizate este cea a lui Alfred Bulai, alte două fiind ale unor persoane fizice.

Mai mult, sursele judiciare susțin că fostul profesor de la SNSPA nu a dorit să dea declaraţii în faţa poliţiştilor, prevalându-se de dreptul la tăcere.

Acum, procurorii cer arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. 


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sociologul Alfred Bulai, acuzat că a manipulat și abuzat sexual mai multe studente de la SNSPA! A fost suspendat din funcție.

Un alt profesor de la SNSPA este acuzat de abuzuri sexuale! Marius Pieleanu e acuzat de abuz și de fosta ministră Ana Birchall!

Ultimele Stiri
abonare newsletter