Actualitate

A mai rămas doar o zi până la ediția cu numărul 8 a Festivalului Stradal WonderPuck! Iată programul complet.

A mai rămas o singură zi până la ediția cu numărul 8 a Festivalului Stradal WonderPuck.

A mai rămas doar o zi până la ediția cu numărul 8 a Festivalului Stradal WonderPuck | Foto: WonderPuck - Facebook A mai rămas doar o zi până la ediția cu numărul 8 a Festivalului Stradal WonderPuck | Foto: WonderPuck - Facebook

 

 


 

În perioada 6-8 septembrie 2024, adică în ultimul weekend de vacanță pentru cei mici, în Cluj-Napoca va avea loc Festivalul Stradal WonderPuck, acesta aflându-se la cea de-a VIII-a ediție. 


 

În cadrul festivalului, atât cei mici, cât și cei mari vor avea parte de spectacole de teatru, concerte, ateliere, artiști pe picioroange și manifestări sportive. Mai mult, participarea la toate activitățile este gratuită.


 WonderPuck va reuni în acest an la Cluj artiști din 8 țări: Spania, Japonia, Polonia, Chile, Bulgaria, Ungaria, Olanda și România. Vor avea loc spectacole pentru copii, spectacole itinerante, momente muzicale sau sportive și ateliere în Piața Unirii și la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, precum și în Parcul Poligon din comuna Florești.

Ediția din acest an a festivalului aduce, totodată, prima co-producție marca WonderPuck, cu artiștii spanioli din Grupo Puja, constând în spectacolul „Verne”,programat sâmbătă 7 septembrie, de la ora 20, în premieră absolută, prezentat de la o înălțime de 40 de metri, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.


O noutate a ediției va fi scena 16+ care va fi amplasată pe strada Mihail Kogălniceanu din Cluj-Napoca. În fiecare seară a festivalului, la orele 19.00 și 21.00, aici vor avea loc spectacole precum „Marele B – Un cabaret despre burnout” – susținut de Stația Teatru muzical vineri, 6 septembrie, de la ora 21.00, „P.O.T. – Impro Show cu Păpuși”, prezentat de Teatrul Magic Puppet sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21.00 sau spectacolul de improvizație „Just Push Play”, programat duminică, 8 septembrie, de la ora 21.00.

Nu în ultimul rând, strada Universității din Cluj-Napoca va găzdui pe parcursul festivalului WonderPuck o expoziție de mașini tip Mad Max, intitulată „Scrapland by Steampunk Transilvania”.


Participarea la toate manifestările din festival este gratuită!

Iată programul complet din acest an: 

A mai rămas doar o zi până la ediția cu numărul 8 a Festivalului Stradal WonderPuck | Foto: WonderPuck - Facebook 

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Premieră mondială la Festivalul stradal WonderPuck. Spectacol la zeci de metri înălțime, în Piața Unirii.

Festivalul stradal WonderPuck 2024 aduce spectacole la Cluj și la Florești. Apel deschis pentru artiștii din întreaga lume.

Ultimele Stiri
abonare newsletter