Actualitate

Ediția cu numărul 8 a Festivalului Stradal WonderPuck s-a încheiat! Peste 30.000 de clujeni s-au distrat copios în ultimele zile de vacanță.

Peste 30.000 de clujeni s-au distrat copios în ultimele zile de vacanță, datorită Festivalului Stradal WonderPuck, ediția a 8-a.

Peste 30.000 de clujeni s-au distrat copios în ultimele zile de vacanță | Foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook Peste 30.000 de clujeni s-au distrat copios în ultimele zile de vacanță | Foto: Consiliul Județean Cluj - Facebook

 

 


 

Ultimele trei zile ale vacanței de vară le-au adus micilor clujeni, dar și familiilor lor o mulțime de distracții în cadrul Festivalului Stradal WonderPuck, ediția cu numărul 8. 


 

Cea de-a opta ediție a Festivalului Stradal WonderPuck a însemnat spectacole de teatru pentru copii și adulți, spectacole itinerante, concerte, o expoziție a Muzeului SteamPunk Transilvania, ateliere, precum și acrobații aeriene și multe altele. Au fost amplasate scene în  Piața Unirii și în  curtea Muzeului de Artă, precum și pe străzile  Mihail Kogălniceanu și  Universității din Cluj-Napoca, precum și  Parcul Poligon din Florești. 


Totodată, ediția din acest an a evenimentului a reunit artiști din opt  țări, mai exact Spania, Japonia, Polonia, Chile, Bulgaria, Ungaria, Olanda și România. Mai mult, Piața Unirii a fost arhiplină, sâmbătă seara, la spectacolul „Verne” al artișilor spanioli din Grupo Puja, desfășurat la o înălțime de 40 de metri, marcând prima coproducție internațională a Festivalului Stradal WonderPuck.

Mii de vizitatori au admirat în cele trei zile de festival expoziția de mașini tip Mad Max, intitulată „Scrapland by Steampunk Transilvania”, găzduită de strada Universității din Cluj-Napoca. 


Un alt moment excepțional din festival a fost demonstrația de karate în cadrul Kyokushin-kan European Championship Kyopkushin România/Budo Gym Napoca, reunind sute de sportivi în Piața Unirii în prima seară a evenimentului.

Nu în ultimul rând, pe strada Mihail Kogălniceanu a fost lansată, în premieră, Scena 16+, cu spectacole adresate adolescenților și adulților.


În total, în cele trei zile ale ediției a opta a Festivalului Stradal WonderPuck, s-au bucurat de manifestările din program peste de spectatori.

Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Premieră mondială la Festivalul stradal WonderPuck. Spectacol la zeci de metri înălțime, în Piața Unirii.

Festivalul stradal WonderPuck 2024 aduce spectacole la Cluj și la Florești. Apel deschis pentru artiștii din întreaga lume.

Ultimele Stiri
abonare newsletter