Actualitate

Atenționare meteo. Ploi și intensificări ale vântului în majoritatea regiunilor țării.

Vremea s-a răcit în toată țara și termometrele indică temperaturi cu până la 10 grade mai mici. Meteorologii anunță două zile cu ploi în aproape toată țara.

Vremea s-a răcit în toată țara și termometrele indică temperaturi cu până la 10 grade mai mici decât în zilele precedente| Foto: pixabay.com Vremea s-a răcit în toată țara și termometrele indică temperaturi cu până la 10 grade mai mici decât în zilele precedente| Foto: pixabay.com

 

 


Administrația Națională de Meteorologie (ANM), a emis o informare meteorologică pentru intervalul 11 septembrie, ora 10 – 12 septembrie, ora 10, când sunt așteptate ploi în general moderate cantitativ.

 


Potrivit meteorologilor, pe parcursul zilei de miercuri (11 septembrie) temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea aria ploilor se va restrânge către estul și nord-estul teritoriului. Vor fi mai ales averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10...20 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

Prognoza meteo la Cluj-Napoca

Potrivit prognozei AccuWeather, miercuri, 11 septembrie, vor fi așteptate 21 de grade Celsius pe timpul zilei și 14 grade seara. Cerul va fi în mare parte acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi de 80%.


Joi, 12 septembrie, vremea se mai încălzește puțin, fiind așteptate la Cluj-Napoca 24 de grade Celsius. Cerul va fi parțial acoperit de nori, iar șansele de precipitații vor fi de 25%.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Toamna își intră în drepturi. Temperaturi scăzute și ploi, miercuri, la Cluj.

Codul galben de inundații pe râurile din Cluj a fost prelungit! Vezi până când.

Ultimele Stiri
abonare newsletter