Actualitate

Vreme închisă și ploi în cea mai mare parte a țării. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturi în scădere și vreme instabilă în cea mai mare parte a țării, cu șanse crescute de precipitații. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 12 septembrie|Foto: depositphotos.com Prognoza meteo pentru joi, 12 septembrie|Foto: depositphotos.com

 

 


Joi, 12 septembrie, vremea se menține răcoroasă, cu șanse crescute de precipitații în Moldova, Transilvania, Dobrogea și Muntenia.  Precipitațiile vor comporta un caracter zonal și temporar, astfel că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10 - 20 l/mp și izolat de peste 30 - 40 l/mp.

Pe parcursul zilei, cerul va fi preponderent înnorat, iar vântul va avea intensificări pe durata ploilor, mai ales în zonele montane. Maximele termice vor fi cuprinse între 23 - 30 de grade Celsius, iar minimele se vor situa între 9 - 20 de grade Celsius.


În Cluj, vremea va fi plăcută, cerul va fi marcat de înnorări, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor atinge 24 de grade Celsius, iar minimele termice vor fi de 12 grade Celsius. 

Și în ziua de vineri, vremea va fi închisă, iar ploile se vor intensifica. De sâmbătă se va înregistra o răcire substanțială a vremii, astfel că temperaturile vor scădea cu mai mult de 10 grade, iar maximele termice se vor situa în jurul valorilor de 13-14 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vremea se răcește la Cluj-Napoca. Se întorc ploile și temperaturile scad și cu 10 grade Celsius.

Ultimele Stiri
abonare newsletter