Actualitate

Tânără de 18 ani din Cluj, bătută de iubit timp de un an de zile. Bărbatul a fost arestat.

O clujeancă de doar 18 de ani și-a reclamat iubitul la Poliție după ce acesta a agresat-o. Bărbatul a fost arestat.

O tânără de 18 de ani și-a reclamat iubitul la Poliție după ce acesta a bătut-o  | Foto: pixabay.com O tânără de 18 de ani și-a reclamat iubitul la Poliție după ce acesta a bătut-o | Foto: pixabay.com

 

 


O tânără de 18 de ani și-a reclamat iubitul la Poliție după ce acesta a bătut-o.

 


Tânăra a fost bătută timp de un an.

„La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați prin plângere de către o tânără, de 18 de ani, cu privire la faptul că la data de 9 septembrie a.c., ar fi fost victima unor agresiuni fizice exercitate de concubinul acesteia. Din cercetările derulate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 9 septembrie a.c., în contextul unor discuții în contradictoriu, tânărul de 24 de ani, din localitatea Panticeu, ar fi devenit violent, agresând-o fizic pe aceasta. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada anului 2023, aceasta ar fi fost agresată fizic în repetate rânduri. În baza celor constatate și a materialului probator, polițiștii au emis imediat ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele tânărului. În urma probatoriu administrat, la data de 11 februarie a.c., acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caz de violență domestică la Huedin! Un bărbat și-a înjunghiat concubina. Victima, transportată la spital.

Violență în familie. Patru copii, bătuți cu cruzime de propriul tată din cauza unui geam spart. Au ajuns cu traumatisme la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter