Actualitate

Temperaturi în scădere și ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme schimbătoare, cu temperaturi în scădere și ploi însemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru marți, 17 septembrie|Foto: depositphotos.com Prognoza meteo pentru marți, 17 septembrie|Foto: depositphotos.com

 

 


Marți, 17 septembrie, vremea se menține instabilă și chiar dacă temperaturile cresc ușor față de ziua precedentă, vremea se va răci treptat, astfel că valorile termice vor fi specifice perioadei calendaristice. 

Averse și descărcări electrice sunt prognozate în zona Banatului, a Crişanei, Maramureşelui, dar și în nord-vestul Transilvaniei, inclusiv în nordul Moldovei, izolat vor fi cantităţi de apă de 10...15 l/mp, în timp ce în celelalte regiuni cerul va fi temporar noros, cu șanse reduse de ploi.


Temperaturile maxime se vor încadra între 23-25 de grade Celsius, iar minimele se vor situa în jurulul valorilor de 14-15 grade Celsius. 

În Cluj, vremea va fi rece, cu un cer preponderent noros, cu șanse crescute de ploi, iar vântul va sufla variabil. Maxima termică va ajunge la 19 grade Celsius, iar minima va fi de 10 grade Celsius. 


În zilele următoare, temperaturile maxime vor varia între 21-23 de grade Celsius, iar șansele de ploi vor fi mai reduse. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News
Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vreme instabilă și ploi, cu maxime de 24 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter