Actualitate

Tânără agresată și jefuită în Cluj-Napoca. Trei adolescenți, reținuți preventiv.

O tânără de 20 de ani a fost agresată și tâlhărită în Cluj-Napoca. Suspecții minori au fost reținuți.

Tânără agresată și tâlhărită în Cluj-Napoca. Trei minori reținuți preventiv.|Foto: pixabay.com Tânără agresată și tâlhărită în Cluj-Napoca. Trei minori reținuți preventiv.|Foto: pixabay.com

 

 


O tânără a fost agresată și jefuită de trei indivizi, săptămâna trecută, pe o stradă din cartierul Gheorgheni. Victima a fost agresată fizic de trei tineri, care au lăsat-o fără mai multe bunuri. 

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel la 112 de către o tânără de 20 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, trei persoane necunoscute ar fi agresat-o fizic, sustrăgându-i mai multe bunuri. 


În acest caz au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea identificării persoanelor bănuite și dispunerii măsurilor legale”, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Cluj.  

Minori reținuți într-un caz de tâlhărie

Potrivit Poliției, în urma cercetărilor desfășurate au fost depistate persoanele bănuite, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. 


În baza materialului probator administrat, pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Femeie agresată și jefuită în Cluj-Napoca de trei indivizi! Poliția caută vinovații.

abonare newsletter