Actualitate

Femeie agresată și jefuită în Cluj-Napoca de trei indivizi! Poliția caută vinovații.

O femeie a fost agresată și jefuită pe o stradă din Cluj-Napoca de trei indivizi. Poliția caută vinovații.

Femeie agresată și jefuită în Cluj-Napoca de trei indivizi | Foto: Depositphotos.com Femeie agresată și jefuită în Cluj-Napoca de trei indivizi | Foto: Depositphotos.com

 

 


 

În seara zilei de 10 septembrie, o femeie a fost agresată fizic și jefuită de trei indivizi pe o stradă din Cluj-Napoca. Cei trei sunt acum căutați de poliție. 


 

Femeia în vârstă de 20 de ani a sunat la 112 în jurul orei 20:30, sesizând că a fost agresată fizic de trei persoane în timp ce se deplasa pe o stradă din Cluj-Napoca. De asemenea, cei trei indivizi i-au sustras femeii mai multe bunuri personale. 


Acum, poliția face cercetări în vederea depistării celor trei vinovați. 

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 20.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, de către o tânără de 20 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca trei persoane necunoscute ar fi agresat-o fizic.


Totodată, aceștia i-ar fi sustras mai multe bunuri personale.

În acest caz au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea identificării persoanelor bănuite și dispunerii măsurilor legale.”, a transmis IPJ Cluj pentru monitorulcj.ro


Articol scris de Ilinca Dandoczi
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Femeie, răpită în plină stradă la Câmpia Turzii. A fost salvată la intervenția trecătorilor.

Crimă șocantă. O femeie a fost ucisă cu toporul de fostul soț, sub ochii copilului de 2 ani.

Ultimele Stiri
abonare newsletter