Actualitate

Bărbat din Gherla, arestat pentru proxenetism. A obligat 3 tinere, dintre care o minoră, să se prostitueze.

Un bărbat din Gherla a fost arestat preventiv fiind bănuit că a obligat 3 tinere să se prostitueze. Una dintre victime era minoră.

Bărbatul ar fi obligat 3 femeie să se prostitueze | Foto: depositphotos.com Bărbatul ar fi obligat 3 femeie să se prostitueze | Foto: depositphotos.com

 

 


Un bărbat din Gherla a fost arestat preventiv pentru proxenetism.

 


Acesta ar fi obligat 3 femei să se prostitueze. Una dintre victime era minoră.

„La data de 24 septembrie a.c. polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla – Biroul de Investigații Criminale Gherla au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul Gherla, în urma căreia au dispus reținerea unui bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea a 3 infracțiuni concurente de proxenetism. 
Din activitățile investigative efectuate a reieșit că, din cursul anului 2021 și până în cursul lunii septembrie a.c., bărbatul ar fi determinat, înlesnit și obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către 3 tinere, cu vârste de 15, 19 și 28 de ani, cu scopul de a-și însuși o parte din profiturile obținute din activitatea acestora.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 4 telefoane mobile, 1 laptop, suma de 2.700 de lei, precum și alte bunuri de interes în cauză.
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 26 septembrie a.c., a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Gherla, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Una dintre cele mai periculoase proxenete românce a fost reținută în Marea Britanie și extrădată în România!

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru proxenetism! A bătut și obligat o femeie să se prostitueze, în mod repetat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter