Actualitate

Traficant de droguri, prins în timp ce vindea substanțe psihoactive în Cluj-Napoca. A fost arestat preventiv.

O persoană a fost arestată preventiv după ce a fost prinsă în timp ce vindea droguri pe o stradă din Cluj-Napoca.

Traficant de droguri, prins în timp ce vindea substanțe psihoactive în Cluj-Napoca | Foto: IPJ Cluj Traficant de droguri, prins în timp ce vindea substanțe psihoactive în Cluj-Napoca | Foto: IPJ Cluj

 

 


O persoană în vârstă de 23 de ani a fost arestată preventiv, fiind acuzată de trafic de droguri.

 


În seara de 1 octombrie, persoana în cauză a fost prinsă în timp ce ar fi vândut aproximativ 1,4 kilograme de droguri.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, de 23 de ani, cercetată pentru efectuarea, fără drept,  de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
În seara de 1 octombrie a.c., persoana în cauză a fost prinsă în flagrant delict în municipiul Cluj-Napoca în timp ce ar fi vândut aproximativ 1,4 kilograme de substanță psihoactivă 2MMC.
De asemenea, asupra sa, ascunse în obiectele de îmbrăcăminte au mai fost descoperite și ridicate peste 40 de grame de substanță psihoactivă 2MMC, ce ar fi fost destinată  comercializării.
Astăzi, 2 octombrie, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei în cauză, pentru 24 de ore, totodată fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.
Precizăm că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un polițist beat a provocat un accident la Cluj. A refuzat să fie testat pentru consumul de droguri.

Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv. Substanțele interzise erau vândute în Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter