Actualitate

Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv. Substanțele interzise erau vândute în Cluj.

Un traficant de droguri care vindea droguri consumatorilor din judeţul Cluj a fost arestat preventiv.

Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv | Foto: DIICOT Traficant de droguri de mare risc, arestat preventiv | Foto: DIICOT

 

 


Un traficant de droguri care vindea droguri consumatorilor din judeţul Cluj a fost arestat preventiv.

 


Acesta vindea un gram de substanțe psihoactive cu 50 de lei gramul.

„Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de efectuarea, fără drept,  de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect  psihoactiv.
Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada ianuarie 2023 - septembrie 2024, în mod repetat, în baza aceleiași rezoluții infracționale și fără a deține autorizație de la A.N.S.V.S.A., persoana cercetată ar fi manipulat și vândut substanțe psihoactive din clasa catinonelor (2-MMC), către consumatori din județul Cluj, cu 50 de lei pentru un gram.
Ieri, în contextul punerii în aplicare a mandatului de percheziție domiciliară, în municipiul Turda, aceasta a fost depistată în proximitatea locuinței, în timp ce ar fi avut asupra sa 5 pungi, conținând aproximativ 70 de grame de substanță psihoactivă  (2-MMC) destinate vânzării.
De asemenea, în imobil au fost descoperite și ridicate obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
La data de 11 septembrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei cercetate, pentru 24 de ore. Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zeci de percheziţii în țară, în dosare de trafic de droguri, pornografie infantilă, evaziune fiscală, spălare de bani şi constituire de grup infracțional organizat

Traficant de droguri de mare risc, reținut de DIICOT. Substanțele interzise urmau să fie vândute la UNTOLD. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter