Actualitate

Vreme cu temperaturi în creștere și maxime de 29 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vreme în schimbare, cu temperaturi în creștere și maxime de 29 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 10 octombrie|Foto: monitorulcj.ro Prognoza meteo pentru joi, 10 octombrie|Foto: monitorulcj.ro

 

 


Joi, 10 octombrie, vremea se încălzește brusc, astfel încât valorile termice vor fi peste normalul datei din calendar. 

Cerul se va menține variabil, iar izolat se vor semnala precipitații. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în regiunile vestice şi nord-vestice. În a doua parte a zilei și pe parcursul serii cerul va fi marcat de înnorări şi vor fi averse cu descãrcãri electrice, în zona Banatului, a Crişanei, în Maramureş şi pe arii restrânse în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 - 29 de grade Celsius, iar cele minime între 8 - 18 grade Celsius. 


Finalul săptămânii vine însă cu schimbări termice substanțiale, astfel încât vremea se va răci simțitor, iar temperaturile vor scădea de la o zi la alta.

În Cluj, în dimineața zilei de joi, până la ora 10, se va semnala ceață, ce va determina vizibilitate redusă, local sub 200 m și izolat sub 50 m.


Pe parcursul zilei, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar ce aminimă de 11 grade Celsius.

De vineri, vremea se va răci, astfel că finalul de săptămână aduce maxime termice în scădere, de la 18 la 16 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vremea se încălzește, dar nu scăpăm de ploi. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter