Actualitate

„Îmi cer scuze, este pur și simplu îngrozitor". Momentul în care un meteorolog cedează în direct. VIDEO

Un meteorolog cu experiență din Florida a avut un moment emoționant în direct, în timp ce relata despre uraganul Milton, o furtună care amenință coasta statului.

Un meteorolog experimentat din Florida, John Morales, a cedat emoțional în timpul unei transmisiuni în direct, descriind uraganul Milton. Foto: captură CNN Un meteorolog experimentat din Florida, John Morales, a cedat emoțional în timpul unei transmisiuni în direct, descriind uraganul Milton. Foto: captură CNN

 

 


John Morales, de la postul WTVJ afiliat NBC, și-a pierdut pentru scurt timp cumpătul în fața camerei, subliniind gravitatea situației.

 


Video viral: Prezentator meteo cedează în direct în fața magnitudinii uraganului Milton

În timp ce prezenta imagini din satelit cu traiectoria uraganului, Morales s-a oprit brusc, spunând: „Îmi cer scuze - acest lucru este pur și simplu îngrozitor". Vocea i s-a frânt în timp ce continua: „Este doar un uragan incredibil, incredibil, incredibil. 

A scăzut cu 50 de milibari în zece ore".


Meteorologul a explicat telespectatorilor că atunci când viteza susținută a vântului depășește 160 mph (257 km/h), pot apărea efecte catastrofale. El a atribuit intensitatea neobișnuită a furtunii încălzirii globale și schimbărilor climatice.

CITEȘTE ȘI:
Cum s-a format unul din cele mai puternice uragane din istorie. Milton, evoluție fulgerătoare

Morales a avertizat că multe comunități „au doar strictul necesar" și că zilele următoare „vor fi foarte grele" pentru locuitorii aflați în calea furtunii.


Încălzirea globală lovește Florida: Meteorolog în lacrimi anunțând uraganul devastator Milton 

Centrul Național pentru Uragane (NHC) a emis avertismente severe, declarând că locuitorii din Progreso, Mexic, și Tampa, Florida, se confruntă cu o „situație care le pune viața în pericol". 

Uraganul vine la doar două săptămâni după ce uraganul Helene a provocat 227 de decese în SUA, lăsând Florida încă în proces de recuperare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Rugați-vă pentru noi”. Florida, în alertă maximă: Uraganul Milton amenință cu devastarea istorică a coastei de vest. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter