Actualitate

Traficanţi de droguri, arestaţi după ce au adus zeci de kilograme de canabis şi cocaină din Spania. VIDEO

Două persoane au fost arestate pentru trafic de droguri. Acestea cumpărau canabis şi cocaină din Spania, care erau apoi transportate printr-o firmă de curierat.

Traficanţi de droguri, arestaţi după ce au adus zeci de kilograme de canabis şi cocaină din Spania | Foto: IPJ Cluj Traficanţi de droguri, arestaţi după ce au adus zeci de kilograme de canabis şi cocaină din Spania | Foto: IPJ Cluj

 

 


Două persoane au fost arestate pentru trafic de droguri. Acestea cumpărau canabis şi cocaină din Spania, care erau apoi transportate printr-o firmă de curierat.

„La data de 9 octombrie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia, două persoane, de 21 și 23 de ani, au fost reținute, fiind cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și participație improprie la infracțiunea de introducere în țară de droguri de risc și de mare risc”, a transmis IPJ Cluj. 


Cele două persoane cumpărau canabis şi cocaină din Spania

„Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că, la finalul lunii septembrie – începutul lunii octombrie 2024, persoanele în cauză ar fi procurat din Spania peste 27,3 kilograme de canabis (drog de risc), 1,2 kilograme rezină de canabis (drog de risc) și 10,2 grame de cocaină (drog de mare risc), pe care le-ar fi introdus în România prin intermediul unei firme de curierat, ascunse în două colete, fiind prinse în flagrant delict, în mod succesiv, în localitățile Gherla și Florești, în contextual preluării drogurilor. Percheziția efectuată, în comuna Florești, la locuința persoanei, de 21 de ani, a condus la descoperirea a aproximativ 4 kilograme 4-CMC (drog de mare risc) și 100 de grame de rezină de canabis (drog de risc), deținute în vederea comercializării, peste 181.000 de lei și 445 de euro, precum și alte mijloace de probă”, a informat IPJ Cluj. 

Cele două persoane, arestate preventiv pentru 30 de zile

Potrivit IPJ Cluj, la data de 10 octombrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea celor 2 persoane, pentru 24 de ore.


La aceeași dată, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Percheziții la traficanții de droguri din Cluj. Ar fi vândut stupefiante minorilor. VIDEO

Traficanți de droguri, arestați. Unul dintre ei ar fi violat o minoră de 14 ani.

Captură impresionantă la Cluj! 4 TONE de substanțe de mare risc, confiscate. Rețeaua de traficanți a făcut O AVERE!!!

Ultimele Stiri
abonare newsletter