Actualitate

Două fetițe, cu arsuri pe față și brațe în urma unui eveniment de pe strada Teodor Mihali. Minorele au ajuns la spital.

Două fetițe au ajuns la spital cu arsuri pe față și brațe în urma unui eveniment de pe strada Teodor Mihali.

Două fetițe au ajuns la spital cu arsuri pe față și brațe în urma unui eveniment de pe strada Teodor Mihali  | Foto: Depositphotos.com Două fetițe au ajuns la spital cu arsuri pe față și brațe în urma unui eveniment de pe strada Teodor Mihali | Foto: Depositphotos.com

 

 


Două fetițe au ajuns la spital cu arsuri pe față și brațe în urma unui eveniment de pe strada Teodor Mihali. 

 


Cele două minore în vârstă de 7 și 11 ani au ajuns la spital.

„Un echipaj SMURD și un echipaj al serviciului de ambulanță județean Cluj au acordat asistență medicală pentru două minore, în vârstă de 7 și 11 ani, care au suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, după ce au asistat la un experiment demonstrativ, parte dintr-un eveniment public, care a avut loc într-un parc, de pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.
Solicitarea venit astăzi, în jurul orei 14.00, iar în momentul sosirii la fața locului copii erau cooperanți și prezentau o stare generală bună. Cele două minore au fost consultate, iar ulterior au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a incendiat familia, în urma unui conflict cu soția. Femeia, preluată de elicopterul SMURD, cu arsuri pe 90% din corp.

Incendiu într-un bloc de locuințe, în Alba. Un bărbat a suferit arsuri, iar alte zeci de persoane au fost evacuate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter