Actualitate

Pericol pe patru roți. Vitezoman prins cu 211 km/h, pe Autostrada A3.

Un șofer a fost prins cu 211 km/h pe Autostrada A3, pe un sector cu viteză maximă admisă de 130 km/h.

Șofer prins cu 211 km/h pe Autostrada A3, pe un sector cu viteză maximă admisă de 130 km/h|Foto: Poliția Română Șofer prins cu 211 km/h pe Autostrada A3, pe un sector cu viteză maximă admisă de 130 km/h|Foto: Poliția Română

 

 


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de la autostrăzi au prins un vitezoman care circula cu viteză excesivă pe Autostrada Transilvania. 

„La data de 13 octombrie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A3 Turda – Borș au depistat un autoturism, circulând cu viteza de 211 km/h, pe un sector cu viteză maximă admisă de 130 km/h”, informează, marți, Poliția Română. 


CITEȘTE ȘI: 
Peste 1.000 de morți în accidente rutiere în primele nouă luni ale anului. Crește numărul șoferilor băuți și fără permis depistați în trafic.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 120 de zile.

În cadrul verificărilor, pe parcursul unei săptămâni, au fost aplicate 531 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au depăşit limita legală de viteză și 10 sancţiuni contravenţionale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bolid frânat brutal! De la 213 km/h la pieton în 120 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter