Actualitate

Tragedia neașteptată din dormitor. O femeie și-a pierdut viața din cauza unui pat defect.

O femeie de 39 de ani din nord-estul Angliei a murit în circumstanțe șocante după ce un pat ottoman defect i-a căzut pe gât, strivind-o.

O femeie de 39 de ani din Anglia a murit asfixiată după ce un pat ottoman defect i-a căzut pe gât. Foto: domislivenews O femeie de 39 de ani din Anglia a murit asfixiată după ce un pat ottoman defect i-a căzut pe gât. Foto: domislivenews

 

 


Helen Davey, proprietara unui salon de înfrumusețare, a fost găsită fără viață de fiica sa în iunie anul trecut.

 


Potrivit raportului medicului legist Jeremy Chipperfield, tragedia s-a petrecut în timp ce Davey „se apleca peste zona de depozitare a unui pat de tip ottoman". Aceste paturi, populare pentru spațiul de depozitare oferit sub saltea, au o bază care poate fi ridicată.

În cazul femeii, un piston de ridicare era defect, ceea ce a dus la prăbușirea neașteptată a platformei saltelei. Femeia a rămas prinsă cu gâtul între saltea și cadrul patului, fiind incapabilă să se elibereze.


Patul ottoman ucigaș: Cum o defecțiune a provocat moartea unei femei de 39 de ani

Fiica victimei, Elizabeth, a descris momentul șocant când și-a găsit mama: „Am văzut-o întinsă pe spate, cu capul sub pat. Picioarele ei erau îndoite ca și cum ar fi încercat să se ridice".

CITEȘTE ȘI:
Tragedie în Spania. Un tânăr britanic a murit încercând să filmeze pentru social media pe cel mai înalt pod din țară.

Elizabeth a încercat disperată să ridice patul și să-și salveze mama, dar era deja prea târziu.


Avertisment pentru proprietarii de paturi ottoman: Cazul mortal din Anglia

Medicul legist a tras un semnal de alarmă, avertizând autoritățile britanice despre pericolul potențial al acestor paturi. Într-o scrisoare adresată secretarului pentru afaceri, Jonathan Reynolds, Chipperfield a subliniat că există riscul unor „decese viitoare dacă nu se iau măsuri", considerând că existența și utilizarea acestor mecanisme de pat reprezintă „o chestiune îngrijorătoare".

În 2022, 147 de persoane au murit după ce au căzut din pat în Marea Britanie, iar alte 18 au decedat prin sufocare accidentală sau strangulare în pat.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un bărbat de 70 de ani a murit ars de viu în casă. Zona, greu accesibilă pentru pompieri. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter