Ştiri din Transilvania

Un bărbat de 70 de ani a murit ars de viu în casă. Zona, greu accesibilă pentru pompieri. FOTO

Un bărbat de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă, aflată într-o zonă greu accesibilă din Bistrița-Năsăud.

Un bărbat de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă, aflată într-o zonă greu accesibilă dintre localităţile de munte Poiana Ilvei şi Leşu | Foto: ISU Bistrița-Năsăud Un bărbat de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă, aflată într-o zonă greu accesibilă dintre localităţile de munte Poiana Ilvei şi Leşu | Foto: ISU Bistrița-Năsăud

 

 


Un bărbat de 70 de ani şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă, aflată într-o zonă greu accesibilă dintre localităţile de munte Poiana Ilvei şi Leşu, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

 


Incendiul a fost sesizat în jurul orei 09:00.

„Când au sosit echipajele la locul intervenţiei, casa ardea generalizat, fiind situată în câmp, pe un drum greu accesibil autospecialelor de intervenţie. Din nefericire, în interiorul casei a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani”, a transmis ISU.


Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu la Palatul Parlamentului, în zona de acces pentru vizitatori. Sute de persoane au fost evacuate.

Cum s-a produs incendiul din zona Gării din Cluj. Intervenția promptă a pompierilor a limitat extinderea flăcărilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter