Actualitate

Elevii clujeni, invitaţi la activităţi sportive. Emil Boc: „Sportul, cea mai ieftină investiţie în sănătate”.

Elevii clujeni sunt invitaţi la activităţi sportive în acest sfârşit de săptămână pe strada Gospodarilor, în cartierul Mărăști.

Elevii clujeni, invitaţi la activităţi sportive | Foto: Emil Boc - Facebook Elevii clujeni, invitaţi la activităţi sportive | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Programul „Străzi deschise” continuă în cartierele din Cluj-Napoca. 

 


În acest sfârșit de săptâmână, elevii sunt invitaţi la activităţi sportive pe strada Gospodarilor, în cartierul Mărăști, în intervalul 16:00-19:00. 

„Elevii sunt așteptați pentru a se mișca, distra alături de alți copii și face sport în aer liber: poligon cu obstacole, handbal - aruncări la țintă, mini fotbal – dribling, șut și gol, leapșa cu mingea, volei, badminton, roundnet, baschet, tenis de masă. Încurajăm «tinerii de toate vârstele» să participe la activitățile sportive organizate de către Primărie și alte organizații. Sportul este cea mai ieftină investiție în sănătate”, a transmis Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, pe pagina sa de Facebook. 


CITEŞTE ŞI
Primarul Clujului, îndemn la mișcare: „Nu este despre competiție, ci despre un stil de viață sănătos”. În cât timp a alergat Emil Boc 6 km.

Programul de sport pentru elevi:
Străzi deschise:
Duminică, 20 octombrie: Cartier Mărăști, strada Gospodarilor
Interval orar: 16:00-19:00
- Duminică, 27 octombrie: Cartier Mănăștur, strada Tâșnad
Interval orar: 16:00-19:00
Duminică, 3 noiembrie: Cartier Iris, strada Spiru Haret
Interval orar: 15:00-18:00

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc, la finalul Crosului Supereroilor: „Faceți mișcare în fiecare zi!”

Emil Boc a trecut toate probele semimaratonului desfășurat la Cluj. „Prin mișcare și prin educație reușim în viață”.

Performanțe de excepție. Sportivii clubului Premier Karate Dojo Cluj-Napoca, 8 medalii la Campionatul European de Karate din Polonia. FOTO

abonare newsletter