Actualitate

Motociclist rănit într-un accident rutier, în Piața Mihai Viteazu. Bărbatul a ajuns la spital.

Un bărbat de 36 de ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs, miercuri, în Piața Mihai Viteazu din Cluj-Napoca.

Accident rutier în Piața Mihai Viteazul. Motociclist rănit, transportat la spital|Foto: Info Trafic Cluj-Napoca-Facebook Accident rutier în Piața Mihai Viteazul. Motociclist rănit, transportat la spital|Foto: Info Trafic Cluj-Napoca-Facebook

 

 


Potrivit primelor informații, motociclistul nu ar fi păstrat distanța de siguranță în trafic. 

„La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, a avut loc un accident de circulație în Piața Mihai Viteazu, din municipiul Cluj-Napoca.


CITEȘTE ȘI: 
Accident rutier pe strada Moș Ion Roată. Motociclist rănit, transportat la spital de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, aflat la volanul unui motociclu, nu ar fi păstrat distanța de siguranță în raport cu autoturismul care se afla în fața sa, condus de un bărbat de 56 de ani, din același municipiu”, potrivit IPJ Cluj. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 36 de ani, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier grav, în Bunești. Motociclist cu multiple traumatisme și o femeie rănită, transportați la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter