Actualitate

A fost prins șoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit mortal un pieton, în Viișoara. Bărbatul a fost reținut.

Un bărbat a fost lovit mortal de o mașină, joi seara, în Viișoara, iar șoferul a fost căutat de polițiști.

A fost prins șoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit mortal un pieton, în Viișoara | Foto: pixabay.com A fost prins șoferul care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit mortal un pieton, în Viișoara | Foto: pixabay.com

 

 


Joi, în jurul orei 22:30, pe DJ 150, strada Unirii din comuna Viișoara, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

 


Șoferul vinovat de producerea accidentului a fugit, el fiind prins vineri, 25 octombrie, pe o stradă din Cluj-Napoca.

„Referitor la accidentului rutier din data de 24 octombrie a.c., din jurul orei 22:30, înregistrat pe DJ 150, strada Unirii din comuna Viișoara, soldat cu decesul unei persoane, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:
În cadrul activitățiilor specifice efectuate de către echipa complexă formată la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în vederea identificării persoanei bănuite de provocarea evenimentului rutier, s-a constatat că este vorba de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Turda.
Acesta a fost depistat în jurul orei 11.00, de către un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.
În continuare, bărbatul a fost condus la sediul poliției în vederea efectuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză. Astfel, pe numele acestuia polițiștii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pieton lovit mortal de o mașină în Viișoara. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Accident pe strada Republicii. O femeie a fost lovită în plin de o mașină. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter