Actualitate

Soare şi temperaturi ridicate în ultima săptămână din octombrie, la Cluj. Cum va fi vremea la început de noiembrie?

Prognoza meteo pe următoarele două săptămâni la Cluj-Napoca.

Soare şi temperaturi ridicate în ultima săptămână din octombrie, la Cluj | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook Soare şi temperaturi ridicate în ultima săptămână din octombrie, la Cluj | Foto: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, 28 octombrie, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 28 octombrie – 10 noiembrie.

 


Potrivit meteorologilor, în Transilvania, în prima săptămână, valorile termice diurne vor fi cuprinse, în medie, între 14 și 20 de grade, urmând ca din data de 3 noiembrie să scadă spre medii de 6...8 grade, valori ce se vor menține până la sfârșitul intervalului de prognoză. Pe parcursul nopților, valorile termice vor fi în creștere în primele zile, de la o medie de 4 grade spre 6 grade. În a doua jumătate a intervalului, media minimelor va fi în general de -2...0 grade. 

De asemenea, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere începând din data de 3 noiembrie.


Cum va fi vremea la Cluj-Napoca

Între 28 octombie – 10 noiembrie, la Cluj-Napoca, se vor înregistra temperaturi maxime de 15 grade Celsius. De asemenea, temperaturile minime vor ajunge la minus 2 grade Celsius. 

Vremea la Cluj-Napoca în următoarele două săptămâni| Foto: accuweather.com

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă și maxime de 24 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturi de vară la final de octombrie. Vremea se schimbă radical în ultima lună de toamnă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter