Actualitate

Napoca FM lansează o nouă grilă de programe

<p><img src="documente/stories/2012/07_iulie/27/image15134.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: right;" /><strong>Începând cu 24 iulie 2012, Napoca FM întâmpină ascultătorii cu o nouă grilă de programe.</strong></p>

Radioul, care emite pe frecvenţa 102,2 FM, are un format special conceput  pentru a fi pe gustul tuturor iubitorilor de muzică bună dar şi pe gustul tuturor celor care vor să fie bine informaţi şi la curent cu evenimentele locale.

Astfel, Napoca FM este un radio comunitar care coboară în stradă prinţe cetăţeni, punând accent pe transmiterea informațiilor locale către clujeni şi implicarea în vieţile acestora.


“Ceea ce deosebeşte Napoca FM de celelalte radiouri este conceptul de breaking news. Indiferent de oră din zi la care are loc un eveniment de maxim interes pentru ascultători, acesta va fi relatat în direct, pe radio, de către reporteri sau cei implicaţi în respectivul eveniment.  Reporterii sunt mereu în priză şi aleargă prin întregul oraş pentru a afla ce se întâmplă şi a ţine ascultătorii la curent”, declară Călin Zeres, directorul Napoca FM.

Noua grilă de programe conţine diferite emisiuni interactive, care cu siguranţă vor ţine ascultătorii aproape de aparatele de radio. De luni până vineri, Irina Gaspar şi Cătălin Apavaloaie propun evenimente ce pot fi trecute în agenda ascultătorilor, în cadrul emisiunii “Simte oraşul” şi totodată îi premiază pe cei care intră în direct. În fiecare seară de miercuri Gabriel Cichi vine în întâmpinarea ascultătorilor de rock cu emisiunea “Rock în the night”. De asemenea, ştirile sunt prezentate din oră în oră de către Corina Brandusan şi Adina Timiş, iar seara, imediat după jurnalul orei 18, Corina aduce “Clujul în direct”.


Frank Sinatra, Roxette, U2, ABBA, Annie Lennox sau Fun Factory sunt doar câteva dintre numele celor care încântă ascultătorii de radio de pe 102,2 fm. De asemenea, emisia LIVE a radioului poate fi accesată pe site-ul  www.napocafm.ro .

“Portalul cuprinde ştirile zilei, detalii despre evenimentele din oraş, informaţii cu privire la echipa şi emisiunile din grila de programe”, declară Alin Scrob, directorul de programe al radio-ului.


Totodată, NapocaFM vine în întâmpinarea iubitorilor de site-uri de socializare cu un profil de facebook http://www.facebook.com/RadioNapocaFm şi un cont de twitter @napocafmcluj.

Radio Napoca FM este un proiect provocator, ce oferă o explozie de muzică bună, o mulţime de premii şi nu în ultimul rând o echipă nouă cu mult entuziasm pe 102,2 fm.


Napoca FM este al doilea post de radio deţinut de Decebal Cotoc, proprietarul agenţiei Amprenta Advertising şi a postului Radio Impuls.

Ultimele Stiri
abonare newsletter